27530, 27546, 27623, 27622, 27624    |
Szeszej
Pogromca serwerów R3+R4, R6+R10, R18, EN i TR

Registration Date: 16-10-2006
Klan: Teh 0perat0rz Kraina: Necropolia III Skąd: Patrząca Otchłań
 |
|
|
29-06-2020 10:53 |
|
|
Ewelkar18
Newbie
Registration Date: 29-06-2020
Klan: Q Rasa w grze: Kultysta Kraina: Necropolia XI Skąd: Q
 |
|
Dolanczam sie do prosby powyzej. Prosze i zlagodzenie kary i szanse na dalsza gre. Zgadzam sie na monitorowanie mojego konta w przyszlosci.
__________________ Q
|
|
29-06-2020 15:57 |
|
|
Adiwampi
Newbie
Klan: KK Rasa w grze: Potępiony Kraina: Necropolia XI
 |
|
JEŻELI CZYTA TO KTOŚ Z MOJEGO KLANU TO PROSZĘ O WSPARCIE. PROSZĘ O WSPARCIE RÓWNIEŻ WSZYSTKIE OSOBY Z SERWERA R18 NIE BÓJCIE SIĘ GRA JEST DLA NAS GRACZY A ADMINISTRACJA TO NIE POTWORY O KAMIENNYCH SERCACH. PROSZĘ O POMOC BO KAŻDEGO Z WAS MOŻE SPOTKAĆ COŚ TAKIEGO. Z GÓRY DZIĘKUJE I WIEM ŻE NAM SIĘ UDA, TAK SAMO I JA WAS NIE ZOSTAWIĘ W RAZIE CO BĘDĘ WALCZYŁ Z WAMI.
|
|
29-06-2020 16:30 |
|
|
Ewelkar18
Newbie
 |
|
Musze wstawic sie za Adim on nie jest winien. Wystawial przedmioty po cenie minimalnej ja kupowalem. Gdybym nie kupil nic by nie bylo bo CM mozna wystawiac jakie sie chce co widac na aukcji. Biore wine na siebie. Oswiadczam ze nie jestesmy jedna osoba co mozna sprawdzic po logowaniach. Kazdy gra ze swojego telefonu znamy sie ale to nie jest zakazane. Kazda z w/w pistaci to jest inna osoba grajaca na swoim telefonie. Po za tym nikt nie cierpial, gra i handel nawt zyskala ozywienie. Prosze o poniwne rozpatrzenie sprawy to tylko wspolna zabawa. Nie przesadzajmy z tak micnymi karami jest nas na serwerze garstka nie wybijajmy ostatnich. Zaden postrony gracz nie cierpial. Dajcie nam sznse poprawy, monitorujcie nasze konta, bedziemy wzorem graczy. Kocham ta gre jak i pozostali. Licze na ludzkie podejscie do sprawy. Przepraszam za swoje postepowanie. Nie zabijajcie nas prosze.
__________________ Q
|
|
29-06-2020 19:39 |
|
|
Adiwampi
Newbie
 |
|
Dziękuje za poświęcony czas na ponowne rozpatrzenie sprawy. Z wielkim smutkiem przyjmuję decyzje Szeszeja nie mam żalu taką masz funkcję i musisz kierować się przepisami nie sercem. Choć uważam, że kara jest zbyt wysoka do przewinienia. Wystarczyła by blokada kilkudniowa i zwrot PR na konta od których je zarobiłem bo trzymam je na koncie i nie wydałem ani nie zainwestowałem w swoją postać. Chciałbym przeprosić kolegów z klanu, że zawiodłem ich zaufanie i przyniosłem złą opinie poprzez tą sytuację. Podkreślam że nikt z klanu mi nie pomagał w tym przewinieniu i żaden z kolegów nie miał pojęcia o tym co robię. Dziękuję za wspólną grę i pozdrawiam cały KRWAWY KRĄG najfajniejsi ludzie i klan na serwie r18. Afro dzięki za zaufanie z S2 . Super ekipa i pozostaną mi piękne wspomnienia. Dbajcie o małego Secundona niech się rozwija i rośnie choć będzie mu ciężko takim koksom dorównać
Pozdrawiam cały serwer 18 i jeszcze raz dziękuje za wspólną gre - było cudownie.
Niech moja kara będzie przykładem dla was wszystkich że trzeba znać regulamin i stosować się do niego. Trzeba go przeczytać a nie tylko kliknąć że przeczytane jak ja
Mimo tego złego co mnie spotkało Szeszej i C47 to porządni ludzie. Miłej zabawy życzę , szkoda tylko że bezemnie
((
|
|
30-06-2020 13:46 |
|
|
Ewelkar18
Newbie
 |
|
Adi zalatwo sie podajesz. Ja sie odwoluje. Co do klanu przyznam racje wspaniali ludzie szczegolnie Daro :*, Rebus :*, maly secundon :*, Afro :* i cala reszta ekipy. Dzieki za wszystko trzymajcie sie. To byl zaszczyt i prawdziwa przyjemnosc grania w takiej ekipie. Do zobaczenia
byc moze ...
__________________ Q
|
|
30-06-2020 16:26 |
|
|
Adiwampi
Newbie
 |
|
szeszejku masz PW
|
|
28-07-2020 10:32 |
|
|
violator.74.
Junior Member

Registration Date: 07-05-2020
Kraina: Necropolia XI
 |
|
Szeszej Brawo
, takie cos trzeba tępic, cfaniactwo nie popłaca.
__________________ ----->BW TO CHOROBA <-------
|
|
28-07-2020 11:58 |
|
|
Ewelkar18
Newbie
 |
|
Kochany :************************* najlepszy ze wszystkich administratorow :*********
__________________ Q
|
|
28-07-2020 13:30 |
|
|
|